Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Dødsbobehandling

​Jordan Advokatpartnerselskab udfører alt inden for behandling af dødsboer. Vi har stor ekspertise i både håndtering af store og mindre sager.

Privat skifte eller bobestyrerbo

​Et dødsbo, der undergives en skiftebehandling, kan enten behandles som et privat skifte eller som et bobestyrerbo, hvor skifteretten overdrager sagen

til en advokat.

Jordan Advokatpartnerselskab behandler årligt adskillige bobestyrerboer og bistår herudover en del arvinger med at foretage private skifter. Vi bistår endvidere ægtefæller

og andre arvinger med rådgivning i forbindelse med bobehandling.

Jordan Advokatpartnerselskab har et stort kendskab til den komplicerede lovgivning der er inden for bobehandling, og kan være behjælpelige i hele processen.​

Klarer alt

Vi sørger for alt lige fra at gøre boet op, betaling af bedemand og opsigelse af lejemål til salg af boet og opgørelse af værdipapirer. Vi har samtidig stor ekspertise i at søge efter arvinger.

Lad Jordan Advokatpartnerselskab varetage behandlingen af dødsboet, så du er sikker på at få alle områder tilset på professionel vis.

Vi er en del af følgende samarbejde:

FIRMAINFORMATION

Jordan Advokatpartnerselskab

CVR: 34 04 50 03

stenohus.dk

Vesterbrogade 33

1620 København V

VORES EKSPERTISE

  • Ejendomsadministration mv.
  • Erhvervsret
  • Bobehandling
  • Testamenter
  • Ægtepagter
  • Fonde

BESTIL ET MØDE

Bestil et møde hos en af vores kompetente advokater, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Telefonen er i hverdage åben mellem

kl. 9.00 – 12.00

Telefon: (+45) 33 25 54 00

E-mail: Klik her

EJENDOMSADMINISTRATION

Jordan Advokatpartnerskab er specialister i administration af udlejningsejendomme med erhvervslejemål samt i beboelsesejendomme til privat udlejning.

Læs mere her »